Page 2 of 2

Posted: Mon May 28, 2007 7:42 am
by rooyfletcher
Greg,
Do you have that setup file? I can't get mine configured right

Posted: Mon May 28, 2007 8:42 am
by Rob
This morning i had one of those "oddball" mornings on my ATCS setup. It was bad all night, all errors, then 8:15am till 8:45am I was picking up the CSX BCP Avilla! Indications from Sherwood to Ripley at a good percentage, then it went back to all errors :(.
Just weird how it works sometimes. I live closer to BCP's on CSX at Gravelton and Cromwell and did not get one good indication from those 2 the whole time.

Posted: Mon May 28, 2007 11:28 pm
by Greg46m
rooyfletcher wrote:Greg,
Do you have that setup file? I can't get mine configured right
Here you go Ryan and everybody else. Visit http://www.fwarailfan.net/atcs2.htm for the complete package and details on how to load everything.

Posted: Wed May 30, 2007 9:42 pm
by Rob
Did you find a better spot? or is it just a great night???
NE E and W dawkins, Winters rd , E dunfee all seem to be doing great, clearing all to see percentages

Posted: Wed May 30, 2007 10:31 pm
by KEITH_HARRIS
QUESTION FOR GREG. I HAVE HEARD THE EXACT SAME TRANSMISION 6 TIMES ABOUT 5 OR 6 MINUTES APART. (QUOTE) " PICK UP YOUR PASSENGER ACROSS FROM THE OFFICE AT NE, NOT AT ESTELLA". THE ENGINEER ACKNOWLEDGED EACH TIME.
IS THIS A PROBLEM ON MY END???
I WORKED WITH SEVERAL ENGINEERS THAT HAD TO BE TOLD MORE THAN ONCE, BUT NOT 6 TIMES.

THANKS

KEITH

Posted: Thu May 31, 2007 6:06 am
by Greg46m
Rob- No, same spot, just a good night I guess. I was still picking up NE when I went to work this morning. However I had to bring the laptop to work with me so no ATCS today.

Keith- Probably something on my end. Not sure what but it's probably me, not you.