Audio Help

Scanners, HAM's, ATCS, Streaming Audio, Mobile Rigs, and anything else tech.

Moderators: Moderator, Administrator

Post Reply
cspirit
Veteran
Posts: 108
Joined: Thu Jan 12, 2006 8:05 pm
Location: Fort Wayne, IN (Near Chicago Line Dunfee)

Audio Help

Post by cspirit » Fri May 25, 2007 10:15 pm

I need someone to attach audio link so it will work correctly for me. I'm up at lake and typed in audio code listed however cannot get IE or my media player to accept it. (Works ok at home computer)

Thanks

cspirit
Veteran
Posts: 108
Joined: Thu Jan 12, 2006 8:05 pm
Location: Fort Wayne, IN (Near Chicago Line Dunfee)

Post by cspirit » Sat May 26, 2007 10:06 am

Friend of the board cannot get any love/help here?? I guess everyone is out train watching today or over at Greg's helping him move and drinking his left over "cold ones" :lol:

Thanks
cspirit

User avatar
Greg46m
Site Admin
Posts: 779
Joined: Wed Jan 04, 2006 10:20 pm
Location: Bryan, OH
Contact:

Post by Greg46m » Sat May 26, 2007 12:42 pm

...so thats where all the cold ones went. Here I thought that I drank them all :)

The audio server is experiencing periodic outages when the wireless signal gets too weak. I think tomorrow I'm going to go to Home Depot and get the tools to hard wire it. It looks like it's up at the moment though.
Greg Lavoie - Webmaster

User avatar
rrnut282
Veteran
Posts: 1847
Joined: Mon Jan 09, 2006 9:43 am
Location: M.P. CF161.8 NS's New Castle District

Post by rrnut282 » Sat May 26, 2007 4:51 pm

What error are you getting?
rrnut282
(Mike)

cspirit
Veteran
Posts: 108
Joined: Thu Jan 12, 2006 8:05 pm
Location: Fort Wayne, IN (Near Chicago Line Dunfee)

Post by cspirit » Mon May 28, 2007 10:14 pm

I was able to get it loaded and working. I had to load the correct audio play since standard Microsoft Windows Media wouldn't do it correct.

Post Reply